Wil je zelf een actie organiseren?

Hoe kan ik mijn actie registreren?


De Warmste Week focust dit jaar op een thema: 'Kunnen zijn wie je bent', want dat verdient toch iedereen. Vind je niet?


Samen kunnen we in actie komen om van Vlaanderen en Brussel een plaats te maken waar iedereen zichzelf kan zijn. Wat kan je zelf doen?

Wil je zelf wafels bakken, breiwerkjes verkopen of een fuif geven met de jeugdbeweging? Dat kan! Jij kan met je vereniging, school, bedrijf... geld inzamelen, via een actie die je zelf bedenkt en organiseert. 

Of je kan hier één van onze exclusieve pins van De Warmste Week kopen.


Wil je graag jouw steentje bijdragen en heb je daarvoor al een leuke actie in gedachten? Registreer dan hier jouw warme actie.

Wat doe ik met de opbrengst van mijn actie?

Je hebt een leuke actie gedaan voor De Warmste Week en wil graag jouw opbrengst aan het DWW Fonds storten

Hiervoor log in op je persoonlijk dashboard, selecteer je jouw actie,  klik door op ‘mijn betaling’ en voer de betaling uit. Zo breng je ons op de hoogte van wat jouw actie heeft opgebracht en kunnen we jouw opbrengst meetellen in het totaalbedrag van De Warmste Week 2021. 


Kan ik De Warmste Week steunen met een vrije gift?

Wil je geen actie organiseren, maar wel De Warmste Week steunen? Dat kan. Je kan een gift doen ten voordele van de globale actie. Dit kan via een betaalknop in de KBC-app, die ook beschikbaar is voor niet-KBC klanten.

Je kan de app downloaden via deze link.

Je kan De Warmste Week ook steunen door een vlammetje te kopen.

Voor wie zamel je geld in?

Dit jaar kies je niet langer zelf een goed doel, maar gaat je ingezamelde geld naar naar het DWW Fonds. Het geld uit het DWW Fonds wordt gebruikt om in 2022 projecten te realiseren rond het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’. 

Deze projecten zullen er samen voor zorgen dat er meer mensen 'Kunnen zijn wie je bent', want dat is het thema van De Warmste Week van dit jaar. 

 

Wil je graag meer weten?