Projecten

Dit jaar zamelen we opnieuw geld in voor De Warmste Week. Dat doen we voor concrete projecten die zich inzetten rond het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’.

Wat is het DWW Fonds?


Naast de nodige sensibilisering rond het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’, zal De Warmste Week geld inzamelen voor concrete projecten die ervoor zorgen dat iedereen kan zijn wie die is. Hiervoor heeft de VRT het DWW Fonds opgericht, beheerd door de Koning BoudewijnstichtingWat is een project?


Als non-profitorganisatie kan je een concreet project indienen. Deze projecten zullen er samen voor zorgen dat er meer mensen 'Kunnen zijn wie je bent', want dat is het thema van De Warmste Week van dit jaar. Belangrijk jouw project moet uitgevoerd worden in 2022.


Maar wat verstaan we nu het best onder een project? Denk hiervoor bijvoorbeeld aan: buddywerkingen die zorgen dat mensen met dementie kunnen zijn wie ze zijn of maatwerkbedrijven die tewerkstelling en kansen creëren voor nieuwkomers. 

Een project indienen kan als non-profitorganisatie via de Koning Boudewijnstichting tot en met 24 november.


Heb je een non-profitorganisatie in Vlaanderen of Brussel: vzw’s, scholen, jeugdorganisaties, sociale economie bedrijven…? Dien je project rond het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’ vanaf nu in!  

Wil je deze projecten mee mogelijk maken?