Zes manieren om de vlam te hangen!

Vlammetjes sieren de gevels van De Panne tot Maaseik. Voor wie er niet genoeg van kan krijgen: de vlam uithangen kan overal. Met deze checklist zet je Vlaanderen in vuur en vlam.

🔥 Print, teken of schilder de vlam en hang hem aan je raam. Alles is mogelijk, wees creatief! Maak een krijtvlam op de stoep. Timmer een  levensgroot houten exemplaar elkaar. Bedek een gebouw met vlamposters (hou het wel legaal). Klein of groot, hang de vlam! Hier vind je de link naar de vlamposter en naar ons stappenplan om de vlam te tekenen.


🔥 Toon je Instagram volgers dat er bij jou een vlam brandt door onze post te delen in je story. Verspreid de vlam digitaal!


🔥 De vlam maakt niet alleen een online intrede op Instagram. Gebruik het profielkader van De Warmste Week op Facebook en pimp je profielfoto. Toon je Facebookvrienden dat je er voor hen bent.


🔥 Voor wie verzot is op Instagramfilters is er de vlamfilter! Probeer hem uit op jouw hoofd of dat van je huisdier. Gelach verzekerd!


🔥 Ook op Twitter kan je digitaal de vlam uithangen. Zet een vlammetje achter je naam en maak ook dit sociale media platform een stukje warmer.


🔥 Telewerken doen we tegenwoordig allemaal. Vrolijk je collega’s op met een achtergrond vol vlammetjes tijdens de videocalls.

Brandt bij jou de vlam? Ja? Deel je vlam ook op sociale media met de hashtag #DeWarmsteWeek. Wij zijn benieuwd!