MNM, Studio Brussel en Eén trappen De Warmste Week 2021 op gang

De Warmste Week

Fien Germijns van Studio Brussel en Peter Van de Veire van MNM geven met De Warmste Ochtendshow het startschot van De Warmste Week, live vanuit Mechelen. Onze 21 jongerenambassadeurs kleurden op de Grote Markt van Mechelen een levensgrote vlam in en schreven boodschappen omtrent het thema: ‘Kunnen zijn wie je bent’.

Deze ochtend hoorde je De Warmste Ochtendshow door je boksen. De Warmste Ochtendshow, wat is dat? Dat zijn MNM en Studio Brussel die samen één radiozender werden. Vandaag, voor de eerste keer in Mechelen (om al eens te oefenen) en van 18 tot en met 24 december een hele week lang als DWW Radio. Zo kunnen we samen vieren dat iedereen kan zijn wie die is.

"Een week zo warm als de goesting in ons hart. Het klinkt als een toegelaten one-week-radio-stand van Stubru en MNM. Als we daarmee Vlaanderen kunnen mobiliseren om het verschil te maken én geld in te zamelen, kunnen we met De Warmste Week alle projecten realiseren. Op die manier kan iedereen écht zijn wie die wil zijn."
Peter Van de Veire

Rian, één van onze DWW21 jongerenambassadeurs liet het beste van zich horen. Hij bracht deze ochtend live zijn nummer 'Cool Kids'.

Wil je dit opnieuw beluisteren? Klik dan zeker hier!

De Warmste Week in Mechelen

 

Voor de eerste keer zal er een De Warmste Week in Mechelen georganiseerd worden, een stadsfestival voor jong en oud, helemaal in ons thema, uiteraard. Van 18 tot 24 december staat er  een groot muziekfestival in Mechelen op de planning en kan iedereen talks, workshops en cinemavoorstellingen bijwonen. Jongeren zullen van zich kunnen laten horen in een talent area. Op die manier willen wij een week lang mensen samenbrengen om het thema te vieren.


Hier kan je alles vinden over De Warmste Week in Mechelen.