Ed Sheeran als eerste in actie voor De Warmste Week

De Warmste Week

Ed Sheeran speelde op 4 oktober een unieke showcase, waarin niet alleen nummers uit zijn nieuwe album ‘=’ gespeeld werden, maar hij ging ook in gesprek met zijn fans rond het thema van De Warmste Week: 'Kunnen zijn wie je bent.'

Het thema van dit jaar ligt hem persoonlijk nauw aan het hart. Dat benadrukte hij in een gesprek met Siska Schoeters. Dat gesprek kun je vanaf nu  bekijken via VRT NU. 

Klik hier om het gesprek te bekijken.

Wees niet bang om uit jezelf te breken. Jij bent nu eenmaal je beste zelf
Ed Sheeran

Slechts een klein aantal mensen kon de showcase van Ed Sheeran, ten voordele van De Warmste Week, bijwonen. Maar niet getreurd, de showcase werd opgenomen en eind december, tijdens De Warmste Week, kan je het intieme concert en de hartverwarmende gesprekken bekijken op Eén, in een televisiespecial met Siska Schoeters als gastvrouw.

Met de actie van Ed Sheeran en de massale steun van jullie, zijn fans, zamelde De Warmste Week 108.429 EUR in. Dat is al meteen een goede start. Dit najaar willen we heel Vlaanderen en Brussel warm maken om acties op te zetten om geld in te zamelen voor De Warmste Week. Dat geld gaat naar concrete projecten die drempels wegnemen of vleugels geven zodat iedereen kan zijn wie die is.

Wil je al een sneak peek van hoe de showcase eruit zag? 

Geniet hier van enkele live tracks.