Vanaf maandag 19 december maken de vier presentatoren zes dagen lang non-stop radio op Studio Brussel, MNM en VRT MAX. 


Fien Germijns, Kawtar Ehlalouch, Eva De Roo en Sander Gillis presenteren, leven en slapen samen in Het Warmste Huis in Hasselt. Ze praten er met actievoerders en draaien platen die zijn aangevraagd. Vraag hier je plaat aan. Ze sturen ook reporters Robin Keyaert en Joris Brys op pad door heel Vlaanderen. Om de temperatuur nog op te drijven, komen een pak topartiesten en -dj’s langs in het Stadspark van Hasselt. Alle concerten kan je gratis bijwonen.


Programma's en specials op televisie


Tijdens De Warmste Week is er op televisie de dagelijkse avondshow van Siska Schoeters. Zij blikt elke avond rond 22.15 uur samen met een centrale gast terug op de mooiste momenten bij de radio in Hasselt, de Warmathon, Tournée Héritier en de reporters in Vlaanderen.  Elke dag krijgt de show de naam van de dag, te beginnen met De Warmste Maandag. Er staan ook nog andere Eén-programma's in het teken van De Warmste Week. Zo gaat Kristel Verbeke in Vlammen tegen kansarmoede op zoek naar de impact van kansarmoede op iemands leven. Woensdag 21 december is er bovendien een aflevering van Durf te vragen over mensen die dak- of thuisloos zijn. Ook Switch zet op 19 december de schouders mee onder De Warmste Week. 


Ook wrapper Héritier vlamt mee! Op Ketnet kunnen we zijn avonturen volgen tijdens Tournée Héritier. Héritier trekt door Vlaanderen met zijn bakfiets en gaat langs bij Ketnetters die een actie georganiseerd hebben. De bakfiets is omgebouwd tot een mobiele dj-booth, ideaal om de Ketnetters te bedanken met hun favoriete plaatjes. Héritier begint zijn tournée op het strand van Oostende en hoopt Hasselt op de slotdag van De Warmste Week te bereiken met een bakfiets vol verhalen.


Steun De Warmste Week


In de slotweek staan er ook vijf Warmathons op het programma. Op maandag 19 december geeft Stephanie Planckaert het startschot in Brugge. Op dinsdag is het aan Sint-Niklaas met Sarah Mouhamou, op woensdag volgt Brussel met Mathias Vergels en donderdag Mechelen met Dieter Coppens. Op vrijdag sluit Maksim Stojanac de Warmathons af in Leuven. Schrijf je hier in.