De Warmste Week coronaproof in Mechelen

De Warmste Week

De Warmste Week gaat resoluut voor een 100% coronaveilige editie. Na het overlegcomité van vrijdag 3 december heeft De Warmste Week beslist om alle nog geplande indoor publieksevenementen in Mechelen te schrappen. De Warmste Week steunt dit jaar 200 projecten binnen het thema: 'Kunnen zijn wie je bent'. Mechelen is de gaststad voor een unieke radioweek: Studio Brussel en MNM maken samen DWW Radio, live vanuit Mechelen en ook te zien op Eén en VRT NU.

Voor de eerste keer delen de twee radiozenders een week lang hun frequentie om in deze coronatijden iedereen te verwarmen met de meest uiteenlopende verzoeknummers. En DWW Radio komt ook naar je toe, met De Microfoon en met Iedereen Danst voor De Warmste Week.

Wie gaat deze radioweek in goede banen leiden?

Vaste duo’s van StuBru- en MNM-dj's presenteren en spelen jouw verzoeknummers vanuit een drijvende studio in Mechelen. Peter Van de Veire (MNM) en Fien Germijns (StuBru) trappen tijdens De Warmste Week elke dag DWW Radio op gang. Daar kijken ze hard naar uit, want het is de eerste keer dat dit duo een week lang samen het ochtendblok voor hun rekening neemt.

“Met welk nummer toon jij wie je bent? Of welk nummer zorgt ervoor dat jij volledig uit de bol kan gaan? Wij gaan die nummers een week lang draaien. Zeker in deze vreemde tijden zorgen we voor een warme golf van muziek en solidariteit.”
Fien Germijns

Peter en Fien krijgen de hele week het gezelschap van heel wat StuBru- en MNM-collega’s, die ook in duo zullen presenteren. Elke dag van De Warmste Week spelen deze presentatoren jouw verzoeknummers:    

  • 6u-10u: Fien Germijns (StuBru) + Peter Van de Veire (MNM) 
  • 10u-14u: Kawtar Ehlalouch (MNM) + Joris Brys (StuBru) 
  • 14u-18u: Kirsten Lemaire (StuBru) + Dorianne Aussems (MNM) 
  • 18u-22u: Sander Gillis (MNM) + Pien Lefranc (StuBru)
  • 22u-02u: Sander Vandenhende (StuBru)+ Esther Nwanu (MNM)  


Op welk nummer kan jij helemaal jezelf zijn?

Vraag hier jouw nummertje aan of je kan het doorsturen via de app van Studio Brussel of MNM. Luister van 18 tot 24 december naar DWW Radio, live op Studio Brussel en MNM of kijk mee op Eén en VRT NU.

De Microfoon komt naar je toe

Brahim, Flo Windey en Laura Govaerts. Dat zijn de mobiele reporters die met De Microfoon door Vlaanderen trekken, om Vlaanderen van zijn warmste kant te laten zien. De Microfoon komt al vanaf 10 december naar je toe.

Door corona kan je niet massaal naar de DWW Radiostudio komen. Iedereen zit thuis en daarom komen wij naar je toe. Met De Microfoon trekken we van Adinkerke tot Zoutleeuw. Zo krijg je op DWW Radio warme verhalen uit heel Vlaanderen te horen.
Brahim, Flo en Laura

Iedereen Danst, jij toch ook?

DWW-ambassadeurs Gloria Monserez, Kawtar Ehlalouch en Stéphan Tanganagba willen tijdens De Warmste Week iedereen aan het dansen krijgen. Want al dansend kan je echt zijn wie je bent. Van thuis uit, in je bubbel: 100% coronaproof. Meer nieuws over Iedereen Danst kan je hier vinden.