Bijzonder wedstrijdreglement voor de #equalschallenge

De Warmste Week

Bijzonder wedstrijdreglement voor de ‘#equalschallenge’ van De Warmste Week, MNM en Studio Brussel. Het algemeen wedstrijdreglement van de VRT is ook van toepassing op deze wedstrijd:

1. Organisatie

De wedstrijd ‘#equalschallenge’ wordt georganiseerd door De Warmste Week, MNM en Studio Brussel, merken van de Vlaamse Radio- & Televisieomroeporganisatie te Auguste Reyerslaan 52, 1043 Brussel.


2. Periode

De wedstrijd start op vrijdag 24/09/2021 om 08:00 en eindigt op vrijdag 01/10/2021 om 11:00 ten laatste, telefonisch op de hoogte gebracht


3. Wie kan deelnemen?

In principe kan iedereen woonachtig in Vlaanderen of Brussel,  die op het ogenblik van de wedstrijd 13 jaar of ouder is, zelfstandig deelnemen aan de wedstrijd. Als drempel voor kinderen onder de 13 jaar gelden de regels van TikTok. Dat zijn de volgende: van alle personen die zich op TikTok willen registreren, hebben we een neutrale leeftijdsverificatie ingesteld volgens de industriestandaard. Mensen moeten hun volledige geboortedatum invoeren om te voorkomen dat ze een willekeurige leeftijd aanklikken.

Minderjarigen mogen slechts deelnemen aan een wedstrijd, als zij de uitdrukkelijke toestemming hebben van beide ouders of hun voogd. Als een minderjarige deelneemt aan een wedstrijd gaan MNM, Studio Brussel en De Warmste Week ervan uit dat hij/zij/die toestemming heeft van zijn/haar/hun ouders/voogd.

Als de minderjarige deze toestemming niet kan voorleggen, kan hem/haar/hun op elk ogenblik verdere deelname aan de wedstrijd worden ontzegd, dan wel zijn/haar/hun recht op een prijs worden afgenomen.

Wie als winnaar van een wedstrijd wordt uitgeroepen zonder volledig te voldoen aan alle deelnemingsvoorwaarden, verliest automatisch zijn/haar/hun recht op de prijs, zonder recht op schadevergoeding en zonder enig verhaal.


4. Verloop van de wedstrijd

De eerste actie voor De Warmste Week is er. Ed Sheeran speelt op maandag 4 oktober een exclusieve showcase en jij kan er bij zijn. Wil jij samen met hem De Warmste Week steunen? Wees volledig jezelf, toon wat jou uniek maakt op ‘Shivers’ van Ed Sheeran en doe mee aan de #equalschallenge op TikTok. Belangrijkste regel: doe vooral je eigen goesting. Want kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen. #kunnenzijnwiejebent #dww21

Iedere deelnemer mag meerdere video’s maken als hij/zij/die dat zelf wil. Een deelname is enkel geldig wanneer de volgende hashtags allemaal gebruikt worden in de beschrijving van je video: #kunnenzijnwiejebent, #dww21 en #equalschallenge.

Op donderdag 30/09/2021 beslist een jury, aangeduid door MNM en Studio Brussel, wie de winnaars van de wedstrijd zijn. In de jury zetelen Laura Govaerts van MNM, Flo Windey van Studio Brussel en 2 special guests. De winnaars worden op vrijdag 01/10/2021, telefonisch op de hoogte gebracht.


5. De prijs

Een duoticket voor de showcase van Ed Sheeran, op 4 oktober 2021.