Snoepverkoop

Ten voordele van Kinderkankerfonds

De leerlingen van 1B zijn verantwoordelijk voor de actie. Tijdens het project 'Media' hebben ze kennis gemaakt met verschillende goede doelen. Ze hebben in gezamenlijk overleg uiteindelijk gekozen voor het kinderkanderfonds.
Omdat ze vinden dat snoep iets typisch is voor kinderen, kozen ze om snoepzakjes te maken en op school te verkopen. Ze kozen zelf de snoep, maakten zelf de zakjes, berekende zelf de verkoopprijs en staan zelf in voor de verkoop van de zakjes op school.
1 zakje kost €1.50.
De snoepjes worden binnen de school verkocht vanaf de week voor de herfstvakantie tem de laatste week voor de kerstvakantie.

Waarom dit goed doel?

Mijn leerlingen van 1B hebben dit goed doel gekozen. Ze vinden het belangrijk dat er iets gedaan wordt voor zieke kinderen en leeftijdsgenoten

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel