Kerstmarkt

Ten voordele van ME TO YOU

In de gevangenis van Ruiselede organiseert het Activiteitenteam elk jaar een actie voor het goede doel. Het Activiteitenteam is een team van gedetineerden dat mee groepsactiviteiten organiseert.

Dit jaar plannen we in de gevangenis van Ruiselede twee acties: Vlaai for Life en een kerstmarkt.

Op 15 december organiseren we een kerstmarkt in de gevangenis. We voorzien verschillende kraampjes met eten en drank, de mogelijkheid om geschenkjes aan te kopen en animatie voor de kinderen. In de voormiddag kunnen de gedetineerden deelnemen, in de namiddag kunnen hun bezoekers komen meegenieten. Ook personeel en hun familie en vrienden zijn welkom.

Waarom dit goed doel?

De gedetineerden van het Activiteitenteam van de gevangenis van Ruiselede kozen dit goede doel omdat het persoonlijke verhaal erachter hen geraakt heeft.

ME TO YOU

De Stichting ME TO YOU werd opgericht in “Loving Memory” van Els Maes die in 2013 de strijd verloor tegen de laffe ziekte die leukemie is.
Zij verloor haar strijd, maar blijft vechten samen met jou en ME TO YOU!
SAMEN STERK! VOOR DE PATIENT
Leukemiepatiënten het gevoel geven dat zij erbij horen. Via diverse ondersteunende projecten en aanvullende behandelingen draagt ME TO YOU bij aan een optimale levenskwaliteit van de leukemiepatiënten.
SAMEN STERK! IN ONDERZOEK
Onderzoeksprogramma’s worden steeds duurder. Zonder privésteun komen heel wat onderzoeksprojecten niet aan bod. Jaarlijks worden de ME TO YOU Grants uitgereikt aan jonge wetenschappers in hun strijd tegen leukemie. SAMEN STERK(er)!
www.stichtingmetoyou.be

Bekijk dit goed doel