De warmste wintermarkt

Ten voordele van AMON VZW

Alle kinderen zetten zich in, samen met het volledige schoolteam, om een wintermarkt te organiseren. Hierbij kan je gezellig iets drinken en eten, maar ook meegenieten van talrijke activiteiten. Zo is er unieke fotolocatie om je gepersonaliseerde kerstkaarten te maken, kan je jou laten grimeren, loopt de kerstman rond voor selfies enzoverder. De opbrengst gaat integraal naar het Roborstje.

Waarom dit goed doel?

Wij kiezen voor dit goed doel omdat er kinderen bij ons op school zitten, die een warm nest aangeboden krijgen door 't Roborstje. Wij hebben er een nauwe en goede samenwerking mee en willen ze op deze manier bedanken voor hun inzet.

AMON VZW

vzw Amon biedt jongeren en gezinnen waar, door problemen het samenleven moeilijk en/of tijdelijk niet meer haalbaar is, een intensieve aanklampende hulpverlening aan om de situatie te deblokkeren en het opvoeden terug perspectief te geven.
Vanuit deze ruimdenkende visie willen we de jongeren die we begeleiden, grensverleggende activiteiten aanbieden.
We geloven erin dat dit kan bijdragen tot het stimuleren van zelfreflectie bij jongeren om zo hun de kansen te vergroten. Wij organiseren graag jaarlijks een aantal kampen voor onze jongeren waarin uitdagende activiteiten verwerkt zitten. Zo willen we in de toekomst graag met volgende idee├źn iets gaan doen: stap-, boerderij-, kanokampen, avontuurlijke outdoor activiteiten, ...

Bekijk dit goed doel