De Warmste Wandelmarathon

Ten voordele van THINK PINK

Op zaterdag 21 december wandelt het Think Pink-team samen met sympathisanten van Torhout naar de locatie van De Warmste Week in Kortrijk. Op deze manier willen we inzetten op meer borstbewustzijn. Want in ons land wordt nog steeds 1 vrouw op 8 getroffen door borstkanker. Wil je graag meewandelen? Dat kan! Samen wandelen we 42 km van Torhout naar Kortrijk. Aansluiten kan ook om 13u00 in Roeselare voor de laatste 20 km of je kan ons opwachten op het terrein van de Warmste Week in Kortrijk. Om tijdig op de eindbestemming aan te komen wandelen we aan 5km/uur.

Inschrijven kan tot en met zondag 15 december. Meer informatie vind je op http://bit.ly/DeWarmsteWandelmarathon

Waarom dit goed doel?

In België wordt 1 op 8 vrouwen geconfronteerd met borstkanker. We vinden het zeer belangrijk om in te zetten op borstbewustzijn en de 4 doelstellingen van Think Pink (informeren, sensibiliseren, innovatief wetenschappelijk onderzoek financieren en (na)zorgprojecten financieren) in de kijker te zetten.

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel

Video's