De warmste sleutelhangers

Ten voordele van CRIG-fonds

We verkopen warme sleutelhangers in de vorm van het warmste week vlammetje. Deze zijn zelf geproduceerd met de lasercutmachine in ons design gebouw en gegraveerd met warme en/of persoonlijke boodschappen.

Waarom dit goed doel?

Ik ben doctoraatsstudent aan de UGent campus Kortrijk, een van mijn mede onderzoekers doet onderzoek voor CRIG en heeft zo de levenskwaliteit van vele kankerpatiënten reeds kunnen verbeteren. Het lijkt misschien vreemd dat wij dan ook geen dokters zijn, maar design ingenieurs, maar via deze actie hopen we te kunnen benadrukken dat door samen te werken en multidisciplinair aan de slag te gaan, kanker genezen en voorkomen kan worden.

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel