De Warmste Lunch

Ten voordele van Belgische Federatie van Voedselbanken voor de strijd tegen honger en voedselverspilling en voor sociale (re)ïntegratie in eigen land

Tijdens de Warmste Lunch op kantoor serveren we onze Warmste Soep uit de box voor de collega's.
Voor elke klant die deze soep in z'n box kiest schenkt HelloFresh €1 aan de Belgische Federatie van Voedselbanken. Tijdens de Warmste Lunch dagen we onze Hollandse collega's uit hun portemonnee voor één keer (hihi) genereus open te doen en een warme bijdrage te leveren voor de Warmste Week.

Tikkie for Life!

Waarom dit goed doel?

De strijd tegen honger en voedselverspilling ligt ons nauw aan het hart. Vandaag schenkt HelloFresh z'n overgebleven boxen en voedingsmiddelen uit het magazijn al aan de voedselbanken. Maar tijdens de Warmste Week doen we een éxtra warme effort en willen we de BFVB ook financieel steunen.

Belgische Federatie van Voedselbanken voor de strijd tegen honger en voedselverspilling en voor sociale (re)ïntegratie in eigen land

ONZE BANK BELEGT LIEVER BOTERHAMMEN VOOR EEN ANDER #SOCIALBANK

In 2018 werd 15.351 ton levensmiddelen ingezameld en werd een nutritionele evenwichtige voeding kosteloos aangeboden via 623 lokale aangesloten verenigingen aan 159.081 behoeftigen dankzij meer dan 300 onbezoldigde vrijwilligers. Een steeds stijgende tendens ! Personen met klein pensioen, werklozen en eenoudergezinnen hebben het zeer moeilijk. Bij jongeren wordt de kans maar steeds groter om in armoede te belanden. 1 pers. op 7 en 1 kind op 5 bevinden zich in deze situatie. Onze bedrijfskosten zijn zwaar, uw steun is waardevol.
SAMEN SOLIDARITEIT VOEDEN

Bekijk dit goed doel