De Warmste Kerstmarkt

Ten voordele van Schoonderhage vzw

Op vrijdag 13 december organiseert VBS Sint-Katrien "De Warmste Kerstmarkt". Een gezellige kerstmarkt met tal van activiteiten:
- Boekenbeurs Pardoes: vanaf 15:30 uur kan je jezelf onderdompelen in duizenden boeken. Deze grote pop up boekenwinkel is voor iedereen toegankelijk. Tot 20.00 uur heb je de kans om jezelf, je kinderen eens te verwennen met een set nieuwe boeken. Per verkocht boek schenkt VBS Sint-Katrien €2 aan VZW Schoonderhage!
- Poster -en kaartenbeurs Muurkranten: bent u nog op zoek naar wenskaarten voor het eindejaar? Kom dan zeker langs!
- Oxfam wereldwinkel op school: winkeltje met breed assortiment fairtradeproducten (o.a. geschenkartikelen n.a.v. de feestdagen) ten voordele van Oxfam.
- Kerstliederen zingen met ouders, grootouders en leerlingen.
- Eetstandje door het OC.
- Drankstandje door VBS Sint-Katrien: warme chocolademelk, glühwein, koffie,…

Waarom dit goed doel?

VZW Schoonderhage is te vinden in een doodlopend straatje van het heuvelachtige Sint-Lievens-Esse. Deze landelijke omgeving leent zich perfect tot boerderij- en tuinactiviteiten op het domein. Wij vinden het fantastisch dat mensen met een mentale berperking hier terecht kunnen!

Schoonderhage vzw

Schoonderhage is een vereniging die voorziet in ondersteuning van mensen met een mentale beperking. Schoonderhage is erkend door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) als vergunde zorgaanbieder binnen de persoonsvolgende financiering.

Er wordt zorg en ondersteuning geboden onder de vorm van dagbesteding en/of woonondersteuning aan mensen met een mentale handicap en eventueel bijkomende fysieke, emotionele en sensoriële ondersteuningsnoden.

Schoonderhage werkt kleinschalig en inclusief via diverse projecten verspreid over de regio's Ninove, Aalst, Denderleeuw en Herzele.

Bekijk dit goed doel

Video's