De Warmste (Honden)Wandeling

Ten voordele van de branding WAAK vzw

We maken op zondagmorgen 27 oktober een wandeling in de natuur, met of zonder honden welkom, van zo'n kleine 5 km. Het terrein is wel niet rolstoelgeschikt. We starten om 10 u bij ''De Voerman" in Heestert. Inschrijving is 5 euro per deelnemer en dit gaat volledig naar het goede doel.
Iedereen kan deelnemen. Wie niet kan, kan altijd een steuntje storten om ons rekeningnummer. Check even de link met al onze info.
Hopelijk zien we de inschrijvingen snel binnenkomen !
Alvast een heel dikke merci.

Waarom dit goed doel?

Wij werken soms samen met De Branding voor kleine handwerkjes. Hoe het personeel en de vele vrijwilligers met die mensen omgaan is mooi om te zien !
Ze hebben dringend een lift voor het vervoer van hun mindervalide mensen nodig. Dus alle beetjes helpen om daar aan mee te werken.

de branding WAAK vzw

'de branding' biedt diensten aan volwassenen met een beperking. Zo'n 290 medewerkers zetten zich elke dag in om 390 volwassenen met een verstandelijke beperking (en vaak ook bijkomende problemen en/of beperkingen) te ondersteunen.
De dienstverlening van 'de branding' is verspreid over meerdere locaties in Kortrijk, Heule en Kuurne, maar centraliseert zich in het hoofdgebouw in de Ringlaan 30 te Heule.
'de branding' werkt actief aan inclusie en zelfstandigheid van mensen met meer en met minder mogelijkheden. Dankzij een uitgebreid aanbod dagbesteding, een modulair systeem van vrije tijd, arbeid en vorming en woningen middenin de samenleving, proberen wij de persoon en niet de beperking centraal te stellen.

Bekijk dit goed doel