De warmste fotoshoot

Ten voordele van AKINDO

De warmste week komt er binnenkort weer aan, en net als vorig jaar doe ik een actie ten voordele van Akindo VZW.
Akindo organiseert al meer dan 50 jaar vakanties voor maatschappelijk kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen. Deze zomer mocht ik zelf op pad als fotografe om hun vakanties vast te leggen en ik heb veel stralende gezichtjes gezien. ❤️
Meedoen is simpel: stort 5 euro op BE12 7506 1522 5692 en maak kans op een fotoshoot. De twee winnaars worden de week voor Kerstmis bekend gemaakt. Succes!

Waarom dit goed doel?

Ik vind het belangrijk dat kinderen en jongeren de kans krijgen om op vakantie te gaan en zichzelf te ontplooien. Akindo organiseert al meer dan 50 jaar vakanties voor maatschappelijk kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen. Deze zomer mocht ik zelf op pad als fotografe om hun vakanties vast te leggen en ik heb veel stralende gezichtjes gezien.

AKINDO

Akindo staat voor Actie voor KINDeren met Ongelijke kansen. vzw Akindo organiseert kwaliteitsvolle en laagdrempelige vakantiekampen voor kinderen en jongeren uit maatschappelijk kwetsbare situaties. Vakantie is een recht voor iedereen en we zijn ervan overtuigd dat vrije tijd en ontspanning een waardevolle bijdrage levert aan hun persoonlijke ontwikkeling. Het geheel van de werking doet beroep op een 300tal enthousiaste vrijwilligers. Voor de kinderen betekent met Akindo op vakantie gaan een warm avontuur waar ze echt meetellen. Een vrijwilliger ontdekt dat er meer is dan ‘vrienden, jeugdbeweging en studies'. Het aanvankelijk engagement groeit vaak door tot een dieper engagement. Een engagement voor de 4de wereld.

Bekijk dit goed doel