De warmste cookies

Ten voordele van DE KINDEREN VAN FLORES

Samen met mijn vriendin Rosa heb ik

Waarom dit goed doel?

Ik ben Elisa en ik heb samen met mijn vriendinnetje Rosa koekjes gebakken in de bakkerij van haar vader. Deze hebben we tijdens de rapport besprekingen van de ouders verkocht op het schoolplein.

We hebben samen € 84 opgehaald voor de kinderen van Flores omdat we het erg vinden dat gehandicapte kinderen hun ouders niet zo vaak zien als anderen en we dit samen een mooi project vonden om te ondersteunen.

DE KINDEREN VAN FLORES

Wij zorgen via onze kindertehuizen voor opvang van kinderen in nood: wezen, gehandicapten, zieken, ondervoede kinderen. De opvang proberen we zo kort mogelijk te houden gezien een kind thuishoort in een gezin en niet in een tehuis.
Daarnaast zorgen wij voor scholing door financiële steun aan gezinnen, maar ook door onze eigen kleuterschool en door een studentenhuis voor meisjes van het lager middelbaar.
Wij proberen de zelfredzaamheid van de tehuizen te verbeteren en hebben daarom ook een eigen technische werkplaats en een eigen boerderij. Spijtig genoeg is de nood nog steeds groter dan de opbrengst en blijft hulp uit het Westen nodig.

Bekijk dit goed doel