Cupcake actie

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

We verkopen de cupcakes op de avond van de oudercontacten. We hebben dit vorig jaar ook gedaan. Wij hadden er veel plezier mee en het had ook veel opgebracht.

Waarom dit goed doel?

We hebben met de leerlingenraad besloten om dit goede doel te kiezen, omdat we kinderen kennen die al eens met dit goede doel in contact zijn gekomen en er nog altijd mooie herinneringen aan overhouden

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel