Comedy-Night

Ten voordele van Steunpunt Kinderepilepsie vzw

op deze avond passeren 4 comedians de revue in de oudste dorpscinema van het land .

In 2009 won Arnout V/D Bossche Humo's comedy cup en daaruit groeide zijn succesvolle show 'de relatiefluisteraar' in januari zal Arnout deze show eenmalig opvoeren in de lotto-arena te antwerpen , Maar deze avond zal hij deze al eens uittesten.

Kamagurka is ook geen ombekende , niet alleen van zijn cartoons . Op het podium is hij ook een krak.

Vincent voeten heeft een eigen stijl die wordt getypeerd door zwartgallige dan wel absurde oneliners en een gortdroge delivery.

Mc voor deze avond is hans cools die in september 18' zijn debut Maakte en dit is zeker niet ongemerkt gebleken bij de grotere comedians ook .

een avond om zeker niet te missen

Waarom dit goed doel?

Na het overlijden van mijn dochter Nyah (4jaar)
Wilde ik iets betekenen voor mensen met epilepsie .
Deze vzw ondersteunt in alles wat wij Nooit gevonden hebben voor ons dochter.

Steunpunt Kinderepilepsie vzw

Het Steunpunt Kinderepilepsie is er voor kinderen met medicatieresistente epilepsie en hun naaste omgeving.

Onze activiteiten:
- Lotgenotencontact: wij - zelf ouders van een getroffen kind - zijn telefonisch en via mail bereikbaar voor een luisterend oor. We organiseren daarnaast diverse ontmoetingsmomenten zoals workshops, infonamiddagen en gezinsdagen.
- We werken aan specifieke projecten zoals de uitbouw van een oppasdienst en een betere ondersteuning van broers en zussen - 'brussen' van onze kinderen.
- We maken je wegwijs in de administratieve aspecten van zorgland. We stellen heel wat nuttige informatie ter beschikking via onze website, facebookpagina en nieuwsbrief. Op praktisch vlak ondersteunen we je o.m. door het gratis in bruikleen geven van aanvalsdetectieapparatuur.
- We brengen de impact van medicatieresistente kinderepilepsie op het gezin onder de aandacht. Meer bekendheid, leidt tot een groter begrip waardoor ook de zorg voor onze gezinnen beter wordt.

Bekijk dit goed doel