Brownies for Life

Ten voordele van Berrefonds VZW

De brownies waar iedereen een heel jaar op zit te wachten zijn alweer te verkrijgen tijdens de warmste week! Deze lekkere brokken chocolate heaven worden met liefde verpakt in pakjes van vijf voor een kleine 5 eurootjes.

Waarom dit goed doel?

Een kindje verliezen gebeurt vaker dan we soms denken. Maar ik weet dat vele van deze ouders erg veel steun krijgen van Het Berrefonds. Daarom wil ik dit jaar mijn actie splitsen zodat ik ook voor dit goede doel geld kan inzamelen.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel