Afterwork

Ten voordele van de Korenbloem Woon & Zorg

Wij organiseren een afterwork op vrijdag 18 Oktober. Dit op het dak van de Kreun. Door hapjes en drankjes te verkopen hopen wij zo genoeg geld binnen te halen voor ons goede doel. Tijdens deze afterwork zal er ook een dj en band aanwezig zijn.

Waarom dit goed doel?

De Korenbloem is een goed doel dat gevestigd is in Kortrijk. Ze bestaan uit 3 entiteiten die wij alledrie willen steunen. Momenteel zijn ze op zoek naar sponsoring voor 3 belevenistafels. Het is een tafel waar mensen samen aan kunnen zitten en zo gezamelijk activiteiten kunnen uitvoeren. Het biedt hen ontspanning, beleving en stimulering van het geheugen.

Globetrade is een Kortrijks bedrijf waar beleving zeker centraal staat. Wij streven er dan ook naar om de Korenbloem 1 (of meerdere) belevingstafels te kunnen schenken.

de Korenbloem Woon & Zorg

De Korenbloem is een organisatie die een partner is in de zorg en ondersteuning van alle gebruikers. Het totaalpakket van de verschillende zorg- en woonvormen moet een antwoord geven op alle noden en vragen van onze doelgroepen; de buurt, jonge personen met dementie en/of zorg en ouderen . In een familiale en huiselijke sfeer willen ze iedere gebruiker met respect, geborgenheid en volgens de eigen behoeftes benaderen. In een kleinschalige omgeving streven ze naar het bevorderen van sociale contacten, stimuleren ze de zelfredzaamheid en bieden ze een zinvolle dagbesteding aan.

Bekijk dit goed doel