Warmathon Leuven

Wie zei dat zondagen voor niksdoen zijn, heeft ongelijk. Op zondag 22 december loop je liever de Warmathon in Leuven. Kom met vrienden en familie en maak er een geweldig sportieve dag van. Geen zorgen, je favoriete serie kan wel even zonder jou.

Schrijf je in voor Warmathon Leuven

Inschrijven

Inschrijving

Zorg ervoor dat je je op voorhand online inschrijft. Dit kan tot de dag voor de Warmathon tot 23u zolang er beschikbare tickets zijn. Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, kan je ook ter plaatse inschrijven, maar hou dan zeker rekening met eventuele wachtrijen


Je kiest zelf voor welk goed doel je loopt en steunt zo rechtstreeks het goede doel waar jij alles voor wil geven. Deelnemen kost 15 euro waarvan 10 euro naar jouw goede doel gaat. Het is ook mogelijk het bedrag van jouw inschrijving te verhogen en zo je gekozen goed doel extra financieel te steunen.


Veel mensen komen samen met collega's, vrienden of familie. Vanaf 10 personen kan je ook inschrijven als groep.

Leuven site

Event

Timing

Het event gaat door bij het Universitair Sportcentrum van de KU Leuven van 10u tot 18u. De site opent om 9u30 en sluit ten laatste om 19u. Je kan ten laatste starten met lopen om 17u30.


Wat breng ik mee?

  • Identiteitskaart
  • E-ticket (via smartphone of geprint) indien je vooraf bent ingeschreven


En mijn hondje?

Honden en/of andere huisdieren zijn niet toegelaten op het loopparcours. Op het centrale plein zijn honden aan de leiband wel toegelaten.


DWW19 Parcours-A3-Leuven

Praktische informatie

Algemene vragen over de Warmathon?

Ga naar de algemene FAQ