Warmathon Kortrijk

De allereerste Warmathon van 2019 is een speciale. Voor het eerst gaat die door in Kortrijk! Starten en finishen doe je aan de Kasteelkaai. Breng je vrienden mee en loop je warm voor een goed doel dat jou nauw aan het hart ligt.

Schrijf je in voor Warmathon Kortrijk

Inschrijven

Inschrijving

Zorg ervoor dat je je op voorhand online inschrijft. Dit kan tot de dag voor de Warmathon tot 23u zolang er beschikbare tickets zijn. Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, kan je ook ter plaatse inschrijven, maar hou dan zeker rekening met eventuele wachtrijen


Je kiest zelf voor welk goed doel je loopt en steunt zo rechtstreeks het goede doel waar jij alles voor wil geven. Deelnemen kost 15 euro waarvan 10 euro naar jouw goede doel gaat. Het is ook mogelijk het bedrag van jouw inschrijving te verhogen en zo je gekozen goed doel extra financieel te steunen.


Veel mensen komen samen met collega's, vrienden of familie. Vanaf 10 personen kan je ook inschrijven als groep.

Antwerpen site

Event

Timing

Het event gaat door op de Kasteelkaai in Kortrijk van 12u tot 20u. De site opent om 11u en sluit ten laatste om 21u. Je kan ten laatste starten met lopen om 19u30.


Wat breng ik mee?

  • Identiteitskaart
  • E-ticket (via smartphone of geprint) indien je vooraf bent ingeschreven


En mijn hondje?

Honden en/of andere huisdieren zijn niet toegelaten op het loopparcours. Op het centrale plein zijn honden aan de leiband wel toegelaten.

DWW19 Parcours-A3-Kortrijk

Praktische informatie

Algemene vragen over de Warmathon?

Ga naar de algemene FAQ