Warmathon Gent

Als The Cure zingt 'It's Friday I'm in love', zeg jij 'Sorry, Robert, ik moet eventjes naar de Warmathon in Gent. Daar is zelfs nog meer liefde te vinden.' Op vrijdag 20 december loop je op roze wolkjes en op knapperige bladeren door de prachtige omgeving van de Blaarmeersen. Trouwens, wist je al dat je dit jaar ook op de Warmathon kan komen vertellen over je actie? Zowel MNM-dj's als verschillende bekende Vlamingen zullen aanwezig zijn om te luisteren naar jouw verhaal!

Inschrijving

Zorg ervoor dat je je op voorhand online inschrijft. Dit kan tot de dag voor de Warmathon tot 23u zolang er beschikbare tickets zijn. Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, kan je ook ter plaatse inschrijven, maar hou dan zeker rekening met eventuele wachtrijen


Je kiest zelf voor welk goed doel je loopt en steunt zo rechtstreeks het goede doel waar jij alles voor wil geven. Deelnemen kost 15 euro waarvan 10 euro naar jouw goede doel gaat. Het is ook mogelijk het bedrag van jouw inschrijving te verhogen en zo je gekozen goed doel extra financieel te steunen.


Veel mensen komen samen met collega's, vrienden of familie. Vanaf 10 personen kan je ook inschrijven als groep.

Gent site

Event

Timing

Het event gaat door in de Blaarmeersen van 12u tot 20u. De site opent om 11u en sluit ten laatste om 21u. Je kan ten laatste om 19u30 starten met lopen.


Wat breng ik mee?

  • Identiteitskaart
  • E-ticket (via smartphone of geprint) indien je vooraf bent ingeschreven

Bereikbaarheid

We vragen om zoveel als mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets. Er worden extra fietsparkings voorzien.


Auto

• De hoofdingang van Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen bevindt zich aan de Zuiderlaan. De inrit is gesitueerd tussen de Topsporthal (blauw gebouw) en het Huis van de Sport (rood gebouw).
• GPS-coördinaten: N 51°02'52'' O 03°40'59''
• Vanuit Brussel of Oostende via de E40: afrit 13 'Drongen/ Gent West'. Rij in de richting van Gent en volg de borden Blaarmeersen.
• Vanuit Antwerpen of Kortrijk via de E17: op de verkeerswisselaar in Zwijnaarde ( afrit 15 ) neemt u de E40 richting Oostende. Volg nu de wegbeschrijving vanuit Brussel via E40.


Dit zijn de mogelijke parkeerplaatsen

• Parkings op de site van de Blaarmeersen
• Parking op de Zuiderlaan


Openbaar vervoer
Vanaf het station Gent-Sint-Pieters:
• Er is een rechtstreekse busverbinding (ongeveer 15 minuten onderweg) van station Gent - Sint-Pieters naar de Blaarmeersen (bus 41-43/eindhalte).
• Er is een rechtstreekse busverbinding van station Gent - Dampoort (ongeveer 45 minuten onderweg) naar de Blaarmeersen (bus 38-39/eindhalte).


Vanuit het stadscentrum:

• Er is een rechtstreekse busverbinding (ongeveer 25 minuten) van de Korenmarkt naar de Blaarmeersen (bus 38-39/eindhalte).


DWW19 Parcours-A3-Gent

Praktische informatie

Algemene vragen over de Warmathon?

Ga naar de algemene FAQ