Warmathon Brussel

Kies je voor de Warmathon in Brussel? Geniaal idee. Dit jaar loop je niet enkel langs het Atomium, maar ook over de atletiekpiste in het Koning Boudewijnstadion! Daar ligt ook de start en de aankomst. Een unieke kans dus. Trouwens, wist je al dat je dit jaar ook op de Warmathon kan komen vertellen over je actie? Zowel MNM-dj's als verschillende bekende Vlamingen zullen aanwezig zijn om te luisteren naar jouw verhaal!

Schrijf je in voor Warmathon Brussel

Inschrijven

Inschrijving

Zorg ervoor dat je je op voorhand online inschrijft. Dit kan tot de dag voor de Warmathon tot 23u zolang er beschikbare tickets zijn. Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, kan je ook ter plaatse inschrijven, maar hou dan zeker rekening met eventuele wachtrijen


Je kiest zelf voor welk goed doel je loopt en steunt zo rechtstreeks het goede doel waar jij alles voor wil geven. Deelnemen kost 15 euro waarvan 10 euro naar jouw goede doel gaat. Het is ook mogelijk het bedrag van jouw inschrijving te verhogen en zo je gekozen goed doel extra financieel te steunen.


Veel mensen komen samen met collega's, vrienden of familie. Vanaf 10 personen kan je ook inschrijven als groep.

Brussel site

Event

Timing

Het event gaat door langs het Atomium en in het Koning Boudewijnstadion van 12u tot 20u. De site opent om 11u en sluit ten laatste om 21u. Je kan ten laatste starten met lopen om 19u30.


Wat breng ik mee?

  • Identiteitskaart
  • E-ticket (via smartphone of geprint) indien je vooraf bent ingeschreven


Bereikbaarheid

We vragen om zoveel als mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets. De ingang van de eventlocatie bevindt zich op de Houba de Strooperlaan.


Auto

Sporters met een beperking kunnen binnenrijden via Sportslaan 2. Dichtbij de site worden aparte parkeerplaatsen vrijgehouden.


Dit zijn de mogelijke parkeerplaatsen:

Parking Koning Boudewijnstadion (Marathonlaan)

Parking Koning Boudewijnstadion (binnenrijden via Keizerin Charlottelaan)

Parking T (betalend)Openbaar Vervoer

Vanaf station Brussel-Zuid:

Neem metrolijn 6 richting Koning Boudewijnstadion. Afstappen in Houba-Brugmann.


Vanaf station Brussel-Centraal:
Vanaf hier heb je geen rechtstreekse verbinding naar het Koning Boudewijnstadion. Je kan wel metrolijn 1 nemen (richting Weststation) of metrolijn 5 (richting Erasmus) tot Beekkant en dan overstappen op metrolijn 6 (richting Koning Boudewijnstadion).


DWW19 Parcours-A3-Brussel

Praktische informatie

Algemene vragen over de Warmathon?

Ga naar de algemene FAQ

Andere warmathon steden