Warmathon Antwerpen

Op de laatste zaterdag voor Kerstmis kan je je warmlopen in Antwerpen. Kom naar Linkeroever en toon je van je sportiefste kant! De ideale manier om in vorm aan de feesten te beginnen. Trouwens, wist je al dat je dit jaar ook op de Warmathon kan komen vertellen over je actie? Zowel MNM-dj's als verschillende bekende Vlamingen zullen aanwezig zijn om te luisteren naar jouw verhaal!

Schrijf je in voor Warmathon Antwerpen

Inschrijven

Inschrijving

Zorg ervoor dat je je op voorhand online inschrijft. Dit kan tot de dag voor de Warmathon tot 23u zolang er beschikbare tickets zijn. Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, kan je ook ter plaatse inschrijven, maar hou dan zeker rekening met eventuele wachtrijen


Je kiest zelf voor welk goed doel je loopt en steunt zo rechtstreeks het goede doel waar jij alles voor wil geven. Deelnemen kost 15 euro waarvan 10 euro naar jouw goede doel gaat. Het is ook mogelijk het bedrag van jouw inschrijving te verhogen en zo je gekozen goed doel extra financieel te steunen.


Veel mensen komen samen met collega's, vrienden of familie. Vanaf 10 personen kan je ook inschrijven als groep.

Atnwerpen site

Event

Timing

Het event gaat door op Linkeroever in Antwerpen van 10u tot 18u. De site opent om 9u30 en sluit ten laatste om 19u. Je kan ten laatste starten met lopen om 17u30.


Wat breng ik mee?

  • Identiteitskaart
  • E-ticket (via smartphone of geprint) indien je vooraf bent ingeschreven


Bereikbaarheid

Meer informatie op Slim naar Antwerpen.


Je kan op verschillende manieren naar de Warmathon Antwerpen komen, waaronder via Park & Rides, met de boot, te voet, met de bus,... Scroll even naar beneden naar FAQ 'Hoe bereik je de Warmathon Antwerpen' en kies uit alle verschillende mogelijkheden. 

DWW19 Parcours-A3-Antwerpen

Praktische informatie

Algemene vragen over de Warmathon?

Ga naar de algemene FAQ

Andere warmathon steden