Over het project

Op 16/12 zullen we 450 tapijtjes van 1m2 in elkaar hebben gestoken. Op 17/12 moeten al die m2 aan elkaar geklikt worden. Heb je zin om dit mee in elkaar te steken op een leuke locatie? Schrijf je dan snel in, want we kunnen je hulp meer dan gebruiken. Het zal een geweldige dag worden met veel sfeer en gezelligheid.

Tussen 9u en 22u zullen we het tapijt in elkaar steken, maar natuurlijk kan niet iedereen de hele dag. Kan je enkele uurtjes vrij maken, dan is dat zeker een hulp! Je moet dus niet heel de dag blijven.

FEESTvarken vzw

Feestvarken vzw is een organisatie die kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben een fijne verjaardag wil bezorgen. Dit doen we door hen een verjaardagsbox te geven met een nieuw cadeau ter waarde van 25euro a 30euro, een traktatie om uit te delen in de klas en allerlei attributen om thuis een feestje te organiseren.
We bereiken de kinderen door samen te werken met OCMW's, die fungeren als doorgeefluik tussen Feestvarken vzw en de ouders die het moeilijk hebben. Zo lijkt het voor de kinderen dat het cadeau van hun ouders komt.
Anderzijds geven wij ook lessen rond armoede in zowel lagere als middelbare scholen.
Meer informatie vindt u op onze website feestvarkenvzw.be.

Bekijk dit goed doel

Vrijwilligen bij dit goed doel

- goede fysieke conditie
- iemand die graag in groep werkt
- positieve instelling
- enthousiast en graag lachen