Over het project

LoLa4Life2.0 is een loop- en wandelevenement t.v.v. VZW OIGO. Deelnemers kunnen in- en/of uitstappen op verschillende tussenstops. Wij zoeken vrijwilligers voor soepbedeling en verkoop van OIGO-gadgets op de eerste tussenstop. Zie je het zitten om ook een paar liter soep te maken, dan kan je zelfs je eigen soepje aanbieden. Wij voorzien begeleiding voor de vrijwilligers doorheen de activiteit.

OIGO VZW

VZW OIGO (Opgeven Is Geen Optie) werd opgericht op 27 december 2007. De vereniging heeft tot doel een daadwerkelijke bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker en dit met alle nodige middelen en alle nodige initiatieven. Zij zal ook zorgen voor de nodige sensibilisering rond dit thema en de bevolking van al haar acties informeren. ” Als specifiek doel richt zij zich tot het verbeteren van het comfort van de patiënt.

Bekijk dit goed doel

Vrijwilligen bij dit goed doel

De eerste tussenstop is aan de terreinen van tennisclub TC Ter Heide, Lagen Heirweg in Laarne. Wandelaars worden daar verwacht om 10.50 uur, lopers worden daar verwacht op 12.50 uur. Je taak als vrijwilliger bestaat erin dat je gratis soep zal aanbieden aan de deelnemers en OIGO-gadgets (polsbandjes, petten, T-shirts,…) te koop zal aanbieden aan de deelnemers en toeschouwers.