Over het project

LoLa4Life2.0 is een loop- en wandelevenement t.v.v. VZW OIGO. Deelnemers kunnen in- en/of uitstappen op verschillende tussenstops. De maximale afstand is 42,2 km. Wij zoeken vrijwilligers die als seingever willen optreden tijdens de doortocht van de lopers.

OIGO VZW

VZW OIGO (Opgeven Is Geen Optie) werd opgericht op 27 december 2007. De vereniging heeft tot doel een daadwerkelijke bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker en dit met alle nodige middelen en alle nodige initiatieven. Zij zal ook zorgen voor de nodige sensibilisering rond dit thema en de bevolking van al haar acties informeren. ” Als specifiek doel richt zij zich tot het verbeteren van het comfort van de patiënt.

Bekijk dit goed doel

Vrijwilligen bij dit goed doel

De lopers worden begeleid door de politie, maar voor het tijdelijk afzetten van kruispunten zoeken wij vrijwilligers. Wij denken hier vooral aan (lokale) fiets- en/of mountainbikeverenigingen. Als vrijwilliger zal je beschikken over een driekleurige armband met vermelding “seingever” en een stopbordje. Alleen de kruispunten voor de doortocht op grondgebied Laarne/Kalken dienen tijdelijk te worden afgezet. Wij voorzien begeleiding voor de vrijwilligers doorheen de activiteit.