Over het project

Rondom de voorstelling van het internationaal gezelschap Zirkusspektakel FahrAwaY (ch) bouwen we een gezellig dorp waarin iedereen kan knutselen aan een kartonnen stad. Dagelijks brengen we rond een gezellig kampvuur bekende en minder bekende muzikale gasten die zorgen voor fijne kampvuurconcertjes.
Jullie worden opgevangen en begeleid door Maaike van cc De Schakel of Stephanie of Lut van vzw Heartbeats

Heartbeats Vzw - muziek voor mensen met dementie

Heartbeats Vzw brengt mensen met dementie weer in contact met de favoriete muziek uit hun jeugd. Zelfs al zijn hun geheugen & mogelijkheden sterk afgenomen, de ontvankelijkheid voor muziek blijft. Muziek opent hun hart. Dankzij muziek is er weer contact met de partner, de familie en de mantelzorger. Heartbeats Vzw boekt verrassende resultaten met mensen met wie we het contact zijn verloren.
Heartbeats Vzw heeft tot doel mensen met dementie in de samenleving, thuiswonend of in een voorziening, te bereiken door middel van PERSOONLIJKE muziek en persoonlijk contact. Heartbeats Vzw bereikt dit doel door opleiding aan te bieden aan familie, vrijwilligers, zorgverleners... Meer info: www.vzwheartbeats.be/vrijwilliger

Bekijk dit goed doel

Vrijwilligen bij dit goed doel

bar bediening
winkel verkoop
kampvuur in gang houden
rondgaan met eten
Er wordt telkens gewerkt in shiften van 2u.
Je kan dus ook afwisselen in je activiteit