Over het project

Samen met anderen licht beheerwerk in natuurgebied de Maten.
Meenemen: Stevig schoeisel en werkhandschoenen.
Honden zijn niet toegelaten.

Natuurpunt

Natuurpunt is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor natuurbehoud in Vlaanderen. Gesteund door 110.000 leden zetten meer dan 6.000 vrijwilligers zich dagelijks in om bedreigde planten, dieren, biotopen en landschappen te beschermen. Daartoe kopen en beheren we honderden natuurgebieden, brengen we de staat van de natuur in kaart en treden we in dialoog met beleidsmakers. We brengen mensen in contact met de schoonheid en kennis over de natuur via vorming en publieksacties. Jaarlijkse verwelkomen we meer dan 2 miljoen bezoekers in onze natuurgebieden.

Bekijk dit goed doel

Vrijwilligen bij dit goed doel

In staat tot licht fysiek werk, en een goed humeur.

Gerelateerde vrijwilligersprojecten

(Honden)wandeling met mensen met beperking

Ga je graag wandelen (al dan niet met je hond erbij) en heb je een hart voor mensen met een beperking? We zoeken wandelaars om mee te gaan tijdens...

Datum
De groepswandeling vanuit het asiel gaat door op een vast moment, in overleg te bepalen. De individuele wandelingen kunnen op om het even welk moment.

Voor je begint met vrijwilligerswerk in 'de branding' maken we steeds eerst een persoonlijke afspraak om elkaar beter te leren kennen. Heb je interesse? Neem dan contact op met Katrijne Indervuyst, coördinator vrijwilligerswerk in 'de branding':
vrijwilligers.debranding@waak.be - 056 36 40 59

Zie ook onze website voor meer info:
www.debranding.be/nl/werk-mee/vrijwilligerswerking

Tot binnenkort?
de branding waak vzw, Ringlaan 30, 8501 Heule
Vrijwilligersproject bekijken