Over het project

Acres of Hope biedt steun aan kansarme mensen in Liberia, West-Afrika. We bouwen momenteel een ziekenpost diep in het binnenland waar moeders veilig kunnen bevallen. Deze wordt verder afgewerkt bij het projectbezoek half januari tot eind februari 2020. Hiervoor lopen verschillende acties.
Ben jij actief bezig met de sociale media? Schrijf je graag teksten en heb je artistieke ideeën?
Acres of Hope zoekt vrijwilligers om flyers, slogans, affiches, ... te ontwerpen om deze acties te promoten en te verspreiden.

Acres of Hope Belgium

VEILIG BEVALLEN IN LIBERIA - West Afrika.
Zwanger zijn, nieuw leven één van de meest natuurlijke gebeurtenissen in het leven. In Zahn Zeeye, een dorpje diep in het Liberiaanse regenwoud is dit voor een toekomstige moeder één van de gevaarlijkste momenten. Zahn Zeeye Clinic, tijdens de burgeroorlog 1989-2003 volledig verwoest, werd door vele vrouwen uit de omgeving bezocht om veilig te bevallen. Moeders en pasgeboren baby's sterven momenteel door gebrek aan geschoolde hulp en infecties wegens de primitieve omstandigheden. Het sterftecijfer is in deze regio extreem hoog. Acres of Hope werkt reeds meerdere jaren met de lokale vroedvrouwen samen om deze omstandigheden te verbeteren. Zo voorzien wij AoH Safe Birth kits met een basis bevalling set. In december 2018 startte Acres of Hope samen met de dorpelingen de bouw van een nieuwe ziekenpost. Om deze af te werken en in te richten zijn we nog op zoek naar €10.000 steun. Uw actie kan het verschil maken! www.acresofhopebelgium.be

Bekijk dit goed doel

Vrijwilligen bij dit goed doel

De vrijwilliger die we zoeken heeft de tijd en de kennis om samen met onze vaste vrijwilligers promotiemateriaal te ontwikkelen en te verspreiden.