Over het project

LoLa4Life2.0 is een loop- en wandelevenement t.v.v. VZW OIGO. Deelnemers kunnen in- en/of uitstappen op verschillende tussenstops. Wij zoeken vrijwilligers voor boterhambedeling en verkoop van OIGO-gadgets op de laatste tussenstop. Wij voorzien begeleiding voor de vrijwilligers doorheen de activiteit.

OIGO VZW

VZW OIGO (Opgeven Is Geen Optie) werd opgericht op 27 december 2007. De vereniging heeft tot doel een daadwerkelijke bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker en dit met alle nodige middelen en alle nodige initiatieven. Zij zal ook zorgen voor de nodige sensibilisering rond dit thema en de bevolking van al haar acties informeren. ” Als specifiek doel richt zij zich tot het verbeteren van het comfort van de patiënt.

Bekijk dit goed doel

Vrijwilligen bij dit goed doel

De laatse tussenstop is het Vierdongenstraatje in Kalken. Wandelaars worden daar verwacht om 18.05 uur, lopers worden daar verwacht op 18.15 uur. Je taak als vrijwilliger bestaat erin dat je gratis boterhammen zal aanbieden aan de deelnemers en OIGO-gadgets (polsbandjes, petten, T-shirts,…) te koop zal aanbieden aan de deelnemers en toeschouwers.