ACTIES

Waar kan ik komen vertellen over mijn actie?
Actiehangar in Kortrijk
Net als de voorbije jaren kan je van 18 tot en met 24 december terecht op het terrein van Studio Brussel, op het Nelson Mandelaplein in Kortrijk.

In Kortrijk kan je in de actiehangar een video opnemen met één van de hosts van Studio Brussel of met een bekende Vlaming. Wij communiceren vooraf niet welke host of BV wanneer in de actiehangar zal zitten. Het is dus altijd een verrassing met wie jij een video kan opnemen.

De actiehangar is van 18 december tot en met 23 december open tussen 9 uur en 22 uur . Op 24 december kan je tussen 9 uur en 16 uur terecht in de actiehangar. Er is geen mogelijkheid om op voorhand een plaatsje te reserveren. Wij doen ons best om iedereen aan bod te laten komen, maar wij kunnen niet voorspellen hoe lang de wachtrij zal zijn. Wij proberen dit zo goed mogelijk te regelen door middel van een wachtnummer. De wachtnummers zal je op verschillende schermen op het terrein kunnen meevolgen. Als het zeer druk is, kan je gerust nog een pintje of chocomelk gaan drinken.

Als je een actievideo hebt opgenomen, krijg je deze na de opname toegestuurd via e-mail en kan je deze terug vinden via ‘Mijn Warmste Week’. Je kan deze video downloaden en vervolgens delen via je sociale media.


Actietent op de Warmathon
Dit jaar kan je voor de eerste keer ook op de Warmathon komen vertellen over je actie.Op de terreinen in Brussel, Gent, Antwerpen, Leuven en Beringen zal er een actietent staan.

Ook hier kan je als actievoerder een actievideo opnemen met verschillende bekende Vlamingen. Binnenkort volgt er meer info welke BV’s op welke Warmathon aanwezig zullen zijn. Wij houden het graag nog even spannend.

Aangezien er op het terrein van StuBru in Kortrijk al een actiehangar aanwezig is, zal er op de Warmathon in Kortrijk geen actietent terug te vinden zijn.

Omdat de actietent op de Warmathon een nieuw gegeven is, kan je via een handig inschrijvingsformulier op voorhand al een plaats aanvragen. Je kan in deze inschrijvingstool aangeven met welke actie je op welke Warmathon een actievideo wil komen opnemen. Vervolgens word je gecontacteerd door een medewerker van De Warmste Week om een moment vast te leggen.

Beslis je de dag van de Warmathon zelf nog dat je een actievideo wil opnemen, dan ben je zeker welkom. Wij voorzien tijdens de openingsuren nog voldoende plaatsen om spontaan langs te komen. Net zoals de actiehangar in Kortrijk, kunnen wij op voorhand de wachttijden niet voorspellen. Wij proberen dit ook hier zo goed mogelijk te regelen door middel van een wachtnummer. Je kan dit op verschillende schermen op de site van de Warmathon meevolgen. Ga dus gerust nog even supporteren voor de deelnemers van de Warmathon als de wachttijden wat oplopen.

De actietent zal op donderdag 19/12 in Brussel, vrijdag 20/12 in Gent en maandag 23/12 in Beringen open zijn van 12 uur tot 20 uur. In het weekend, op zaterdag 21/12 in Antwerpen en zondag 22/12 in Leuven zal de actietent van 10 uur tot 18 uur geopend zijn.