DE WARMATHON

Kan ik een groep inschrijven?
Ja, via de link van de stad van je keuze kan je je zowel individueel inschrijven, een groep aanmaken of je laten toevoegen aan een groep. Een groepsinschrijving kan vanaf 10 personen.

Wanneer je een groep aanmaakt, ontvang je een groepscode. Met deze code én het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Het is belangrijk dat je deze groepscode aan je deelnemers communiceert zodat zij zichzelf voor de gekozen Warmathon kunnen inschrijven.

Iedereen dient zich via dewarmsteweek.be in te schrijven, zijn/haar goede doel te kiezen en vervolgens de gekozen Warmathon (waar jullie allen aan willen deelnemen) te selecteren. Vervolgens klik je op ‘sluit aan bij een groep’ en geef je de groepscode in. Je wordt nu doorverwezen naar jullie groepsinschrijving waar je je persoonlijke gegevens moet invullen.

Wie een groepsinschrijving maakt (= de groepsverantwoordelijke) heeft de keuze om ‘individueel’ of ‘alles samen’ aan te duiden. Bij de eerste keuze krijgt elke deelnemer individueel zijn/haar e-ticket toegestuurd waarmee hij/zij het startnummer individueel kan afhalen.
Bij de tweede keuze wordt er een groepspakket op groepsnaam gemaakt die je bij de stand ‘GROEPEN’ kan afhalen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan het pakket met borstnummers afhalen. Alle groepsverantwoordelijken die voor een gezamenlijke afhaling hebben gekozen, krijgen +/- 1 week voor het evenement een email met de nodige info.

Belangrijk: Om je groepsinschrijving vlot te verwerken, vragen we je om je groep te vervolledigen, af te sluiten én te betalen tegen uiterlijk maandag 2 december - 23 uur.
Nadien is het niet meer mogelijk om deelnemers toe te voegen of wijzigingen door te geven.

Opgelet:
● Bestaat jouw groep bij het afsluiten uit minder dan 10 personen? Dan zullen jullie inschrijvingen, eenmaal betaald, verder behandeld worden als individuele inschrijvingen. Dat wil zeggen dat de startnummers niet als pakket zullen klaarliggen aan de desk “Groepen”, maar individueel moeten worden opgehaald.
● Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Andere methodes bijvoorbeeld Excellijsten worden niet aanvaard
● Facturatie is niet mogelijk.

Als de Warmathon volzet is en je hebt nog een groepsinschrijving openstaan wordt deze automatisch afgesloten. Je moet de inschrijving dan afrekenen. We zullen hier tijdig over communiceren op onze website en sociale mediakanalen.

De locatie en datum van je inschrijving kan niet meer gewijzigd worden na betaling.