WARMATHON ANTWERPEN

Hoe bereik je de Warmathon Antwerpen?
Adres:
Gloriantlaan 1
2050 Antwerpen

De site van de Warmathon ligt in de lage-emissiezone van Antwerpen. De organisatie raadt je daarom aan om na te denken over je vervoersmiddel.

Meer informatie kan je terugvinden op https://lez.antwerpen.be/ en https://www.slimnaarantwerpen.be/


Trein
Neem de trein tot Antwerpen-Centraal en neem in het premetrostation Diamant tram 9 of 15 richting Linkeroever. Stap uit aan de halte Van Eeden. Van daar kunt u te voet de Warmathon bereiken.
________________________________________

Tram
Neem tram 3, 5, 9 of 15 tot halte Van Eeden. Van daar kunt u te voet de Warmathon bereiken.
Meer informatie vindt u op de website van De Lijn.
________________________________________

Bus
Bus 36 rijdt viermaal per uur van de Rooseveltplaats naar Linkeroever. De halte Gloriantlaan ligt vlakbij het parcours van de Warmathon.
________________________________________

Boot
Van Rechteroever kan u snel en gratis naar Linkeroever met het Sint-Annaveer. De veerpont vaart tussen de steiger aan het Frederik Van Eedenplein op Linkeroever en het ponton aan het Steen op Rechteroever . Meer informatie over het Sint-Annaveer vindt u via http://www.welkombijvloot.be

Neem de Waterbus vanuit de haven, Hemiksem of Kruibeke rechtstreeks naar Sint-Anna op Linkeroever. Of combineer het traject met de veerdiensten Hoboken-Kruibeke en Bazel-Hemiksem. Een tochtje heen en terug kost € 5 en is te koop aan boord van de Waterbus. Meer informatie over de Waterbus vindt u via https://www.slimnaarantwerpen. be/nl/watermobiliteit/waterbus
________________________________________

Te voet of met de fiets
Via de St-Annatunnel (voetgangerstunnel) en fietserstunnel (Kennedytunnel) bereikt u Linkeroever. De Warmathon vindt plaats in de omgeving van Sint Anna en is bereikbaar via de Thonetlaan. U kunt ook de gratis overzetboot nemen vanaf het ponton aan het Steenplein op rechteroever.
________________________________________

Met de auto
LET OP!
Op Linkeroever zijn verschillende straten afgesloten. Bovendien geldt hier een blauwe zone (parkeertijd beperkt tot maximaal 2 uur)! Maak daarom gebruik van een van onderstaande parkings op afstand.

Het openbaar vervoer is een goed alternatief.
Meer informatie omtrent de P&R's kan u vinden op de website Slim naar Antwerpen

Parkings:
Publieksparkings
Charles de Costerlaan
Thonetlaan
August Vermeylenlaan
Van Eedenplein
Blancefloerlaan
________________________________________

Park & Rides
P & R Blancefloerlaan:
Blancefloerlaan, Antwerpen-Linkeroever Hier neemt u tram 2 (richting centrum) tot aan het Frederik Van Eedenplein waar u kan overstappen op bus 36 tot vlakbij het parcours aan de inkompost op het kruispunt van de Thonetlaan en de Gloriantlaan.

P & R Frederik Van Eedenplein
Frederik Van Eedenplein, Antwerpen-Linkeroever Hier kan u bus 36 nemen tot vlakbij het parcours aan de inkompost op het kruispunt van de Thonetlaan en de Gloriantlaan.

P & R Melsele: Vendoorn 1, 9120 Melsele
Hier neemt u tram 3 (richting centrum) tot aan het Frederik Van Eedenplein waar u kan overstappen op bus 36 tot vlakbij het parcours aan de inkompost op het kruispunt van de Thonetlaan en de Gloriantlaan.

P & R Metropolis: Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen
Hier neemt u tram 6 (richting centrum) tot aan Antwerpen Centraal Station. Vanuit Antwerpen Centraal station brengt de tram u via de tramlijn 2, 3, 5 of 15 tot aan het Frederik Van Eedenplein op Linkeroever waar u kan overstappen op bus 36 tot vlakbij het parcours aan de inkompost op het kruispunt van de Thonetlaan en de Gloriantlaan.

P & R Keizershoek: Carrefour Bredabaan, 2170 Merksem
Hier neemt u tram 3 (richting centrum + linkeroever) tot aan het Frederik Van Eedenplein waar u kan overstappen op bus 36 tot vlakbij het parcours aan de inkompost op het kruispunt van de Thonetlaan en de Gloriantlaan.

P & R E313: afrit 18, 2160 Wommelgem
Hier neemt u bus 420 (richting centrum) tot aan de Franklin Rooseveltplaats waar u kan overstappen op bus 36 tot vlakbij het parcours aan de inkompost op het kruispunt van de Thonetlaan en de Gloriantlaan.

P & R E19: afrit 7, 2550 Kontich
Hier neemt u bus 191 (richting centrum) tot aan de Franklin Rooseveltplaats waar u kan overstappen op bus 36 tot vlakbij het parcours aan de inkompost op het kruispunt van de Thonetlaan en de Gloriantlaan.

P & R A12: viaduct Boomsesteenweg, 2610 Wilrijk
Hier neemt u bus 500 (richting centrum) tot aan de Franklin Rooseveltplaats waar u kan overstappen op bus 36 tot vlakbij het parcours aan de inkompost op het kruispunt van de Thonetlaan en de Gloriantlaan.