Ik geef een sok-We zamelen zo veel mogelijk warme sokken in voor de daklozen. Verzamel met ons 250.000 paar warme/bijna nieuwe sokken!

Ik geef een sok-We verzamelen zoveel mogelijk sokken in voor de daklozen deze winter- Is op zoek naar lagere Scholen in Vlaanderen

Armoedebestrijding
Daklozen
Kansarmoede
Mensenrechten
Samenleving
Volzet

Waar en wanneer?

02/11 - 21/12

Hoe kan je ons helpen?

Lieve Directie, Meesters en Juffen, Om onze actie kracht bij te zetten zijn we op zoek naar jullie warme hulp. Dakloos worden daar kies je niet voor dat overkomt je. En zomaar in je KOT moeten blijven als je geen KOT hebt weegt enorm door. Daarom willen we deze winter zoveel mogelijk warme/ bijna nieuwe sokken verzamelen zodat er geen enkele dakloze deze winter met koude voeten de straat op moet.

Ondertussen tekende al heel wat scholen in om deze warme winter mee te werken aan het project en een flashy opvallende donatie box te plaatsen op hun school waar ouders/leerlingen/sympathisanten tussen 02/11-23-12 hun sokken kunnen doneren. De eerste 1300 paar staan al op de teller maar we hebben er veel meer nodig! Namelijk 250.000 paar.

Zoekt jouw school een uitdaging om deze warme periode de Challenge mee aan te gaan? Dan zijn wij het project dat jullie zoeken. 

www.ikgeefeensok.be 


Andere oproepen
van dit project

De organisatoren van dit initiatief roepen op om mee te helpen dit initiatief te realiseren!

Alle oproepen bekijken