Pimp ons aangeboden basisontwerp met als boodschap 'warme verbindende liefde' tot een mooie wenskaart voor de bewoners van een zorgsite.

Ga creatief aan de slag met onze basis wenskaart voor de bewoners van WZC De Gerda

Autisme
Cultuur
Fysieke beperking
(Inclusie)
Kunst
Mentale beperking
Ontwikkelingsstoornis
Ouderenzorg
Personen met een beperking
Woonzorgcentra

Waar en wanneer?

20/11 - 21/12

Hoe kan je ons helpen?

Op de zorgsite 'De Gerda' staat sinds 17 oktober het grote kunstwerk 'Ageless Love' met als boodschap: 'Geef warme, verbindende liefde'.

Vermits de bewoners van de zorgsite, ten gevolge van coronamaatregelen, niet actief konden deelnemen aan de onthulling en niet tot bij het beeld konden komen, wilt de vzw het beeld tot bij de 160 bewoners brengen in de vorm van een wenskaart.


Het zou fijn zijn als elk van hen tijdens 'De Warmste Week' een mooie kaart voor de feestdagen in de brievenbus zou aantreffen.

 Hoe kan jij helpen?

Download het basisontwerp van onze website in een formaat naar keuze en ga aan de slag: versieren, tekenen, schrijven, dichten... of digitaal bewerken? Alles kan!

De afgewerkte kaart(en) bezorg je, al dan niet van jouw naam voorzien, bij Dirk Van den Broeck, voorzitter 'Kunst in de Stad vzw, Grote Markt 54, bus 6.

Je kan dit doen tot 20 december. Wij bezorgen jouw verwarmende groet bij de inwoners van het wzc en residentie begeleid wonen. Hartelijk dank!