Zo ziet jouw Warmathon eruit

MNM

Radiozender MNM zorgt dit jaar voor het sfeerbeheer op de Warmathons. De MNM-studio reist mee door heel Vlaanderen waar de dj’s zullen zorgen voor goeie muziek, de beste loopnummers en héél veel gesupporter.

MNM-dj’s Peter Van de Veire, Tom De Cock, Brahim, Dorianne Aussems, Sander Gillis en Laura Govaerts zullen de lopers aanmoedigen, en MNM Start to Dj-winnaars Avalonn en Merlo zorgen voor de beats.


Meelopers

Elke Warmathon doen ook enkele meelopers mee: dj’s Kawtar Ehlalouch, Wanne Synnave, Sen De Paepe, Yoren Linsen, Anushka Melkonian en Laurens Luyten vergezellen je op het parcours om je moed in te spreken, en een microfoon onder je neus te duwen. Sportstan Vanderwaeren zou Sportstan niet zijn, als hij ze niet àllemaal zou meelopen. 


Loopnummers

Omdat lopen toch nog vlotter gaat met je favoriete muziek in je oren, heeft MNM nog iets leuks voor jou. In ruil voor een inschrijving voor de Warmathon, krijg je een loopnummer cadeau! Op mnm.be kan je je lievelingsnummer doorgeven, en zo dans je op jouw Warmathon het parcours rond! 


Actievideo

Niet enkel de fervente sporter is welkom op de Warmathons, ook actievoerders en sympathisanten zijn meer dan welkom. Wie een officiële actie registreerde voor De Warmste Week, kan op het terrein zijn verhaal kwijt bij één van de dj's of een bekende Vlaming. 


Update Kortrijk

Wegens het gigantische succes aan inschrijvingen voor de Warmathon in Kortrijjk is besloten de locatie te veranderen. Starten en stoppen doe je nu in Sportcampus Lange Munte. Bekijk het hier!


Gerelateerde artikels