Wat je moet weten over Studio Brussel voor De Warmste Week in Kortrijk

Stubru

Studio Brussel zet zijn tenten op op het Nelson Mandelaplein in Kortrijk voor De Warmste Week. Van woensdag 18 tot dinsdag 24 december draaien dj's Eva De Roo, Joris Brys en Fien Germijns verzoekplaatjes voor het goed doel dat jij zelf kiest.

Hoe vraag je die plaat aan?

Je wil je lievelingsnummer op de radio horen? Keisimpel! Gewoon dit formuliertje invullen! 


Hoe kom je naar Kortrijk?

De makkelijkste manier om in Kortrijk te geraken, is met het openbaar vervoer. Het Nelson Mandelaplein ligt op 500 meter van het station van Kortrijk. Neem de trein met het speciale De Warmste Week-treinticket van de NMBS en spoor voor twaalf euro naar Kortrijk vanuit elk Belgisch station. Per ticket gaat ook nog eens twee euro naar alle goede doelen van De Warmste Week. Andere manieren kan je hier vinden.


Wanneer kan je naar Kortrijk komen?

Het terrein is elke dag toegankelijk van 8u tot en middernacht. Buiten die uren is het plein gesloten voor publiek. 


Is de locatie toegankelijk voor mensen met een beperking? 

Ja, het terrein in Kortrijk is rolstoeltoegankelijk. Bezoekers met een beperking kunnen terecht op de evenementenparkings op Hoog Kortrijk. Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen voorbehouden in de Peter Benoitstraat en de Edmond Depraterestraat.


Mag je je hond meenemen?

Enkel assistentiehonden zijn toegelaten op het terrein.


Mag je eten en drinken meenemen?

Er zijn voldoende drank-en eetstandjes op het terrein waar je iets kan eten of drinken.  Je eigen eten of drinken meenemen is niet toegestaan. 


Zijn er opnieuw benefietconcerten?

Het zal wel zijn! Dit jaar zijn er zes Back to Back-concerten in Depart, en ook drie party's. Info over wie wanneer speelt, vind je hier, maar let op: alles is uitverkocht


Waar koop je De Warmste Muts?

De Warmste Muts van Studio Brussel kost zes euro en is vanaf nu te koop via de webshop van StuBru. Vanaf 9 december vind je die ook bij A.S. Adventure, en tijdens De Warmste Week zelf kan je ze ook kopen op het Nelson Mandelaplein.


Kan je je actie laten doorgaan tijdens het evenement in Kortrijk?

Nee, om organisatorische redenen is het niet toegestaan om een actie, standje of vlaggen te plaatsen op het terrein.


Over je actie vertellen in Kortrijk?

Kom langs in Kortrijk en neem een filmpje in de actiehangar van Studio Brussel! Die is open van 9u tot 22u. Eén van de StuBru-presentatoren of een BV zal daar aanwezig zijn om naar jouw verhaal te luisteren. We kunnen niet wachten!


Wist je trouwens dat je ook op de Warmathon kan vertellen over je actie? Alle info over de actievideo's vind je hier!


Gerelateerde artikels