Waar kan ik terecht om over mijn actie te vertellen?

De Warmste Week

Dit jaar kan je voor de eerste keer ook op de Warmathon komen vertellen over je actie. Op de terreinen in Brussel, Gent, Antwerpen, Leuven en Beringen zal er hiervoor een actietent aanwezig zijn. Bij StuBru in Kortrijk kan je voor je actievideo terecht in de actiehangar op het Nelson Mandelaplein.

Actiehangar in Kortrijk

Op elke Warmathon zal dit jaar dus een actietent aanwezig zijn, behalve op die van Kortrijk. Studio Brussel zet zijn terreinen op op het Nelson Mandelaplein in Kortrijk, en daar kan je terecht in hun actiehangar om een video op te nemen. Eén van de hosts van Studio Brussel luistert daar graag naar jouw verhaal. Wij communiceren vooraf niet welke host wanneer in de actiehangar zal zitten. Het is dus altijd een verrassing met wie jij een video kan opnemen.


De actiehangar is van 18 december tot en met 23 december open tussen 9 uur en 22 uur . Op 24 december kan je tussen 9 uur en 16 uur terecht in de actiehangar. Er is geen mogelijkheid om op voorhand een plaatsje te reserveren. Wij doen ons best om iedereen aan bod te laten komen, maar wij kunnen niet voorspellen hoe lang de wachtrij zal zijn. Wij proberen dit zo goed mogelijk te regelen door middel van een wachtnummer. De wachtnummers zal je op verschillende schermen op het terrein kunnen meevolgen. Als het zeer druk is, kan je gerust nog een pintje of chocomelk gaan drinken.


Vraag je plaats aan in de actietent van de Warmathon

In de actietent op de Warmathon zullen zowel MNM-dj's als verschillende bekende Vlamingen aanwezig zijn om jouw verhaal aan te vertellen. O.a. Karolien Debecker, Peter Van de Veire, Karl Vannieuwkerke en Goedele Wachters staan te popelen om naar jou te luisteren.


Omdat de actietent op de Warmathon een nieuw gegeven is, kan je hiervoor via onderstaand inschrijvingsformulier op voorhand wel al een plaats aanvragen. Je kan in deze inschrijvingstool aangeven met welke actie je op welke Warmathon een video wil komen opnemen. 

Beslis je de dag van De Warmathon zelf nog dat je een actievideo wil opnemen, dan ben je zeker welkom. Wij voorzien tijdens de openingsuren nog voldoende plaatsen om spontaan langs te komen. 


Wachttijden

Wij kunnen op voorhand de wachttijden voor de actietent niet voorspellen, maar proberen dit zo goed mogelijk te regelen door middel van een wachtnummer. Je kan dit op verschillende schermen op de site van de Warmathon meevolgen. Ga dus gerust nog even supporteren voor de deelnemers van de Warmathon als de wachttijden wat oplopen. 


De actietent zal op donderdag 19/12 in Brussel, vrijdag 20/12 in Gent en maandag 23/12 in Beringen open zijn van 12 uur tot 20 uur. In het weekend, op zaterdag 21/12 in Antwerpen en zondag 22/12 in Leuven zal de actietent van 10 uur tot 18 uur geopend zijn.


Deel je video

Als je een actievideo hebt opgenomen, dan krijg je deze na de opname toegestuurd via e-mail en kan je deze terug vinden via ‘Mijn Warmste Week. Je kan deze video downloaden en vervolgens delen via je sociale media.


Nog zin gekregen om een actie te organiseren? Vergeet ze niet te registreren!

Gerelateerde artikels