Hoe zit 't?

De Warmste Week

Hoe zit het met ‘Kunnen zijn wie je bent’ in Vlaanderen en Brussel? Kan iedereen zijn wie die is? De #DWW21 jongerenambassadeurs van De Warmste Week gaan vanuit Mechelen met anderen -jong en oud- in gesprek over het thema van De Warmste Week.

De #DWW21 Jongerenambassadeurs van De Warmste Week gaan met jou in gesprek over ‘Kunnen zijn wie je bent’.

Met deze gesprekken willen jongeren in actie komen om écht te luisteren en zonder oordelen in gesprek te gaan met elkaar. Onze #DWW21 jongeren willen een warme plek creëren waar iedereen, jong en oud, op een veilige manier in gesprek kan gaan met anderen en echt kan zien wie die is. Samen zetten ze ‘Kunnen zijn wie je bent’ op scherp.  

Op zondag 19 december gaan deze 21 jongeren in gesprek met anderen, op enkele warme banken, aan Lamot in Mechelen. Ze nodigen ook enkele inspirerende gasten uit om mee met hen in gesprek te gaan over ‘Kunnen zijn wie je bent’ en natuurlijk willen ze ook maar al te graag in gesprek met… jou.

Doe je mee?


Wil jij graag mee in gesprek, wil je graag van gedachten wisselen met anderen over ‘‘Kunnen zijn wie je bent’? Wees welkom op zondag 19 december in Mechelen, tussen 14u00 en 18u00. Registreer je via www.dewarmsteweek.be en dan nodigen we je graag uit op onze bank.

Meedoen in de rest van Vlaanderen?


De #DWW21 jongerenambassadeurs van De Warmste Week zijn de firestarters van dit verhaal. De Ambrassade, één van partners van De Warmste Week, engageert jongeren over heel Vlaanderen en Brussel om hetzelfde te doen op zondag 19 december, om samen in gesprek te gaan rond het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’. Check www.ambrassade.be