Een weekend lang snoepen omdat het kan

De Warmste Week

Soms is het leuk een goed excuus te hebben om te eten: taart op een verjaardag, snoepjes op een babyborrel, een zak chips bij dat langverwachte nieuwe seizoen van je lievelingsserie. Soms heb je ook gewoon geen excuus nodig. Zoals vandaag. En als je er écht eentje nodig hebt om je vol te proppen met wat lekkers, zeg dan dat De Warmste Week het gezegd heeft.

West-Vlaanderen

Bouw for life

De collega’s van de Confederatie Bouw West-Vlaanderen verkopen snoepzakjes, sinterklaaspakketjes en champagne. Dit doen ze ten voordele van Kom op tegen Kanker. 10 jaar geleden moesten ze door deze vreselijke ziekte van hun collega Pascal afscheid nemen.

Je vindt deze van 8 oktober tot 18 december in de Kortrijksestraat 389 te Kortrijk.


Pakketjesverkoop

Bij Isabelle kan je terecht voor verschillende pakketjes lekkers. Met een van deze pakketjes steun je Turnkring Vlamertinge vzw. Isabelle koos dit goed doel omdat haar overleden dochtertje Lilly zelf heel beperkt ging zijn.

Je vindt deze van 1 oktober tot 20 december in de Eeckhoutmolenstraat te Langemark-Poelkapelle.


Oost-Vlaanderen

Lekkers van Sinterklaas

Infines Denderbelle verkoopt sinterklaaszakjes om van te smullen. Voor maar vier euro steun je Foundation Jana De Koker VZW. Zo zorg je mee voor een aangenamer verblijf voor de kindjes in het ziekenhuis.

Je vindt deze van 17 oktober tot 10 december in Kapellenstraat 45A te Lebbeke.


Een bakje voor een pakje

Kan je niet kiezen tussen speculaaskoekjes, -granola of -koekjesmengeling? Geen zorgen, hier kan je ze alle drie verkrijgen! Dit alles ten voordele van Pakjesavond vzw. Zij zorgen ervoor dat ook kindjes die uit een kansarm gezin komen, een pakje krijgen van de Sint.

Je vindt deze van 5 november tot 16 december in de Stationsstraat 51 te Ninove.


Antwerpen

Chocolaass

De naam spreekt voor zich, hier kan je terecht voor overheerlijke chocolade figuren. Jouw bijdrage gaat naar Inzicht vzw - Eerste Hulp Bij Autisme. Zij bieden informatie en hulp aan mensen met autisme en hun omgeving.

Je vindt deze van 25 september tot 10 december in Hoogveldweg te Lier.


Sintactie

Bestaat er een betere combinatie dan chocolade en marsepein? Nee dus. Aangezien de diertjes zelf dit lekkers niet kunnen eten, mag jij het eten en gaat de opbrengst naar hen. Het goede doel De Vrijwillige Dierenreddertjes zorgt ervoor dat deze dieren kwalitatieve brokken krijgen om de winter sterker door te komen.

Je vindt deze van 1 november tot 4 december in de Lode Zielenslaan te Rumst.


Limburg

Snoepzakjes for life

Bij Sherpa Maaseik gaat het verder dan lekkere snoepjes, ze zetten zelfs een leuke tekst op je snoepzakje. De opbrengst naar Covida - Maatschappelijke zetel. Zij zetten zich in voor zorg en begeleiding van kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Je vindt deze van 23 oktober tot 19 december in de Capucienenstraat 23 te Maaseik.


Sinterklaas snoepzakjes

Met deze snoepzakjes steun je Stijn vzw. Bij dit goed doel zetten zich dagelijks 1500 mensen in om zorgbehoevenden net dat tikkeltje meer te bieden. Dit doen ze verspreid over tien verschillende voorzieningen. 

Je vindt deze van 23 oktober tot 8 december in de Oudstrijderslaan 44F te Houthalen-Helchteren.


Brussel

Sintactie ten voordele van Het Huizeke

Superveel zin in chocolade maar net iets te lui om dit weekend uit je zetel te komen? Deze heerlijke chocoladepakketten worden aan huis geleverd. Met andere woorden, vanuit je luie zetel kan je het goed doel Vrienden van het Huizeke steunen. Zij zetten zich in om zorgen weg te nemen bij kinderen in armoede.

Je vindt deze van 10 oktober tot 15 november op het Vossenplein te Brussel.


Vlaams-Brabant

Trail mix

Poezen en chocolade? Dit moet een droom zijn! Door hier chocolade met studentenhaver, speculaas of m&m’s te kopen steun je Poezenpootjes Geetbets vzw. Dit goed doel zet zich in om zwerfkatten te steriliseren en castreren. 

Je vindt deze van 4 november tot 24 december in de Aarschotsesteenweg te Tienen.

Gerelateerde artikels