Ed Sheeran speelt een exclusieve showcase voor De Warmste Week 🧑🏻‍🦰

De Warmste Week

De eerste actie voor DWW21 is er. En ‘t is een knaller! Ed Sheeran komt op maandag 4 oktober speciaal naar België voor De Warmste Week. Hij speelt in ons land een exclusieve showcase omdat ook hij zich achter het thema 'Kunnen zijn wie je bent' schaart. En jij wil daar bij zijn!

Ed nodigt 150 fans uit voor een exclusieve showcase op de VRT. Hij zal daar nummers uit zijn nieuwste album spelen én gaat in gesprek met het publiek over het thema in een unieke Q&A.

"Just be yourself because there's no one in the world better at it than you."
Ed Sheeran

Maar hoe kan ik daar nu bij zijn?

MNM, Studio Brussel en Eén organiseren vanaf maandag een radio- en online wedstrijd en geven 150 fans de exclusieve kans om erbij te zijn op de showcase van Ed Sheeran.


Zo kan je deelnemen:

Er zijn twee manier om tickets te winnen:

 

  • Luister naar MNM en Studio Brussel van maandag 27 september tot en met vrijdag 1 oktober, en hou de sociale kanalen van Eén in de gaten. Je ontdekt er hoe je tickets kan winnen en tegelijk het DWW Fonds kan steunen.
  • Je kan de actie ook steunen via een TikTok-challenge: toon je talent en wie je bent op zijn nummer 'Shivers' en deel het met de hashtags #equalschallenge en #kunnenzijnwiejebent! De origineelste TikTokkers worden uitgenodigd om erbij te zijn.

De showcase van Ed Sheeran voor De Warmste Week zal later dit najaar uitgezonden worden op Eén.

Lees hier het bijzonder wedstrijdreglement.