Doe mee met Het Warmste Jeugdwerk Weekend

De Warmste Week

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 november wordt Vlaanderen en Brussel in vuur en vlam gezet door alle jeugwerkorganisaties. Doe met jouw jeugdbeweging, jeugdhuis, animatorenploeg,... mee aan Het Warmste Jeugdwerk Weekend, een initiatief van De Ambrassade.

Wat kan je doen?

Laat ons weten wat jullie dit Warm Jeugdweekend van plan zijn en wie weet komt Gloria wel een bezoekje brengen aan jouw jeugdwerking. Duik met jouw jeugdwerkorganisatie in het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’ door een uitgewerkt spel dat je kan spelen met kinderen of jongeren. Of ga de straat op met jouw jeugdbeweging of jeugdhuis en krijt, teken, verf, knutsel een (gigantische) De Warmste Week vlam en toon ‘m op jouw stadsplein, lokaal, gevel, grasplein… of andere zichtbare plaats. En natuurlijk kan je met jouw jeugdwerk organisatie ook geld inzamelen voor De Warmste Week.

Maak kunnen zijn wie je bent bespreekbaar in jouw groep

‘Kunnen zijn wie je bent’, wat betekent dat voor jou of jullie groep? Waarom kan jij soms wel jezelf zijn en waarom soms niet? De Ambrassade creëerde twee spelmethodieken: eentje voor leden, deelnemers, animatoren van 6 tot 16 jaar en eentje voor leden, deelnemers, animatoren, vrijwilligers, leidingsploegen van 16 tot 24 jaar a.d.h.v. spelletjes en gespreksmethodieken maak je de ‘Kunnen zijn wie je bent’ bespreekbaar. Met een minimum aan materiaal en met veel goesting kan je er snel mee aan de slag gaan.

Wakker de vlam aan!

Krijt, teken, verf, knutsel of sjor een (gigantische) De Warmste Week vlam en toon ’m op jouw stadsplein, lokaal, gevel… of andere zichtbare plaats. Speelt ‘Kunnen zijn wie je bent’ een belangrijke rol in jouw groep? Schrijf dan ook zeker jullie boodschappen in de vlam en deel ‘m op social media via #DWW21 en #kunnenzijnwiejebent.

Doe een actie voor De Warmste Week

Zijn jullie de beste koekenbakkers van je buurt? Of doen jullie een ruiltocht 2.0? Zamel geld in voor De Warmste Week en registreer je actie hier.