Dit jaar kan je ook vrijwilligen voor De Warmste Week

De Warmste Week

Nieuw logo, nieuwe stijl, nieuwe website: wij zijn klaar voor De Warmste Week 2019. Binnen drie maanden is het zover, en dan vieren we opnieuw van woensdag 18 tot en met 24 december de massale inzet van Vlaanderen met een grootse, verbindende mediaweek, met de steun van alle VRT-netten.

Voor wie ga jij alles geven?

Vandaag, 18 september, geven we dan ook het startschot voor alle Vlamingen om zich opnieuw in te zetten voor de goede doelen die hen persoonlijk raken. Dit jaar werden er maar liefst 2088 goede doelen door de Koning Boudewijnstichting goedgekeurd voor hun deelname aan De Warmste Week 2019. Jouw favoriete nieuwe of vertrouwde goede doel zit er ongetwijfeld tussen. Ben je er klaar voor? 


Organiseer en registreer een actie

Organiseer je een actie? Vergeet die dan zeker niet te registreren. Dat kan vanaf vandaag!


Help een goed doel als vrijwilliger

Heb je altijd al eens van wat dichterbij willen helpen, maar wist je nooit hoe of wat? Goed nieuws, want naast het opzetten van een actie kan je dit jaar ook een goed doel steunen door er te gaan helpen als vrijwilliger. 


Vanaf november kan je je inschrijven op dewarmsteweek.be en ontdekken welk vrijwilligerswerk goed bij jou past. Zo kan je kennismaken met de organisatie en het zinvol werk dat vrijwilligers verrichten.


Het vrijwilligen bij de goede doelen van De Warmste Week zelf kan vanaf donderdag 5 december, de internationale dag van de vrijwilliger, tot de laatste dag van De Warmste Week op 24 december.


De Warmste Week wordt hiervoor bijgestaan door het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk vzw. Zij zijn het aanspreekpunt voor de goede doelen bij het opzetten van vrijwilligersprojecten voor De Warmste Week. Zij staan ook klaar met advies voor iedereen die wil helpen als vrijwilliger.


Loop je al warm voor de Warmathons?

In de week voor kerst kan je ook opnieuw rondjes lopen voor het goede doel dat jou nauw aan het hart ligt. De vijfde editie van de Warmathon vindt plaats van woensdag 18 december tot en met maandag 23 december. 


Schrijf alvast 1 oktober in je agenda, want dan krijg je meer nieuws!

Gerelateerde artikels