Dit is hoe jij mensen kan bedanken

Tijd om die extra speciale persoon in de bloemetjes te zetten. Iemand die voor jou, of voor iemand anders, het verschil heeft gemaakt. De Warmste Week wil die mensen in de spotlight zetten en bedanken. Je kan hen nomineren op talloze manieren.

Geef een kom soep


Wil jij graag iemand bedanken met een kop lekker warme soep van Dieter Coppens? Laat het hem  weten en wie weet passeert hij met zijn soepbus langs de persoon die jij graag wil bedanken.


https://www.een.be/soeperbedankt

Vraag een plaat aan


In de week voor kerst mag jij de muziek kiezen die Studio Brussel gaat draaien. Wie wil jij bedanken met een plaat? Begin maar al te brainstormen over een origineel verzoeknummertje. 


https://beatsoflove.stubru.be/live

Zing een liedje


Stijn Meuris stak zijn klassieker ‘Ik hou van u’ in een nieuw, coronaproof jasje. Wie maakte voor jou dit jaar het verschil? Bedank hem of haar uit volle borst en zing mee met Het Warmste Koor. Of je nu vals zingt of niet, iedereen zingt mee! 


https://hetwarmstekoor.radio2.be

Bouw een feestje


Tijdens De Warmste Week zal dj Brahim jongeren bedanken met een coronaproof feestje met zijn mobiele silent disco. Hoe lang geleden is het dat jij nog gedanst hebt? 


https://mnm.be/dewarmsteweek/brahimbedanktjoumeteencoronaprooffeest

Bel de Ketnet Brandt Weer-centrale


Voor wie brand jij je vlam tijdens de Warmste Week? Bel de Ketnet Brandt Weer-centrale om je te helpen met een megacoole superdeluxe extra grote dankjewel!


https://www.ketnet.be/programma/ketnet-brandt-weer-2020/ketnet-brandt-weer-centrale