Dieter en Kevin gaan opnieuw Down the snow

De Warmste Week

Dieter en Kevin doen het opnieuw: ze gaan weer Down the snow voor De Warmste Week. Na hun magische avontuur vorig jaar, maken ze hun lift-duim weer helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging. Ze liften van Rusland naar Vlaanderen om zo geld in te zamelen voor GimmeShelter vzw. Pas op, ze komen eraan!

Meer dan 3000 km

Toen Kevin in Brussel geconfronteerd werd met mensen die op straat moesten slapen, besliste hij onmiddellijk dat hij hen wou helpen. Hij klopte aan bij Dieter, en zo trekt het duo er dit jaar opnieuw op uit om geld in te zamelen voor het goede doel.


Op woensdag 18 december vertrekken ze in Rusland. Ze gaan op zoek naar vervoer, onderdak en warmte, en zijn daarvoor volledig aangewezen op de hulp van mensen die ze onderweg tegen komen. Hel doel is om voor Kerstmis aan te komen in Kortrijk, meer dan 3000 km verder, en onderweg geld in te zamelen voor GimmeShelter.


Steun hen met een sms of een kaart

Help Dieter en Kevin er weer een warm avontuur van te maken. Sms 'Down the snow' naar 4342 of koop een steunkaartZo staat er dankzij jou weer iemand minder in de kou.


Volg hun avontuur

Je kan Dieter en Kevin volgen via de website van Eén en al hun sociale media-kanalen. Het volledige reisverslag is op 31 december te zien op Eén, maar kan je al vanaf 24 december online vinden bij Eén op VRT NU.

Gerelateerde artikels