Deze initiatieven hebben jou nog nodig!

De Warmste Week

Verzamel speelgoed en knutselmateriaal voor de speelhoeken in UZ Gent

 

Zonnedekens wil de tijd dat een ernstig zieke kind in het UZ Gent moet verblijven, aangenamer maken. Dit willen ze doen door makkelijk ontsmetbaar speelgoed te verzamelen voor in de speelhoeken van het ziekenhuis. Alles moet makkelijk schoon te maken zijn omdat de kindjes een laag immuunsysteem hebben. Breng jij iets naar een verzamelpunt? Reageer dan hier!


Verrassingsboxen maken voor mensen met een mentale beperking

 

Door corona konden veel bewoners van Levensvreugde niet op bezoek bij hun familie, of op avontuur met hun vaste vrijwilliger. Daarom zoekt Levensvreugde vzw mensen die hen kunnen helpen met verrassingsboxen, snoezelbox of verwenbox. Laat vooral je creativiteit de vrije loop gaan en geef de bewoners van Levensvreugde een extra portie vreugde.


Dogmatchers

 

Johan uit Roeselare wil eenzame mensen en eenzame honden aan elkaar matchen. Woon jij in de buurt van Roeselare en smacht je naar gezelschap van een hondje? Laat het Johan dan weten via de oproep. En krijg zo een parttime huisdier.


Geef ontspannende workshops aan kankerpatienten

 

Heb jij een fijne hobby die je graag wil delen? Help er de gedachten van  kankerpatienten in Waregem meete verzetten! Leer ze  bloemschikken of kaligrafie aan te leren. Alle leuke hobby’s zijn welkom! Als het maar coronaproof kan. Bekijk de oproep hier.